Rólunk

Kedves Vendégünk!

Éttermünk 1998-as nyitásakor az olasz konyha legnépszerűbb ételeiből állítottuk össze ezt az étlapot, amelyet Ön most a kezében tart. Ragaszkodunk a régi jól bevált receptekhez, eredeti alapanyagokhoz, az ételeket hagyományos olasz módon készítjük, tálaljuk.

Olaszországból érkezik a pármai sonka, calabriai kolbász, milánói szalámi, Bufala (bivaly) mozzarella, vagy a 22 hónapig érlelt parmezán.

Ha kedve támadt a valódi, vékony tésztával készülő olasz pizzához, akkor azt fatüzelésű kemencében sütjük meg Önnek, friss darált paradicsommal és mozzarellával.

A “pasták”-hoz durumbúza tésztát használunk, minden adag frissen fő, és dél-olasz szokás szerint összeforgatjuk a szósszal. Nálunk megkóstolhatja az eredeti Minestrone levest, Cesare salátát, a Spaghetti Puttanesca-t, esetleg a híres Filetto Pepe Verde-t.

A tengeri halak, rákok rostlapon sülnek, és főként olíva olajjal, fokhagymával, citrommal vagy fehérborral ízesítjük azokat.

Desszertjeink közül érdemes kiemelni a Tiramisu-t Savoiardi piskotával készítve.

Szinte minden ételünk frissen készül, ezért a várakozási idő minimum 20 perc.
Az elfogyasztott ételekröl-italokról asztalonként csak egy számlát készítünk, a külön-külön fizetési opciót éttermünk nem szolgáltatja.
Az áraink a szervízdíjat nem tartalmazzák.

Megértésüket köszönjük !

HETA 2000 PLUSZ KFT.

Food Image

Dear Guest!

When we’re opened back in 1998, we selected the most popular Italian dishes to make this menu, wich one you holding right now.
We’re always stick to the good-old recepies, use original indigrients, and we’re make it & serve it them on the traditional Italian way.

Parma ham, Calabrian sausage, Milanese salami, Bufala bull’s mozzarella, or the 22 months aged parmezan is arriving from Italy.

If you like to have a Pizza like Italians does it, than you will have thin dough, freshly crushed tomato, mozzarella cheese on the pizza, and we’ll make it close to the wood fire.

Our pastas made from durumwheat, all portion is freshly cooked, and as the South Italians, we’re mix the pasta with the sauce. You can try here, how is it taste the real Minestrone soup, Ceasar salad, Spaghetti Puttanesca, or maybe the famous Filetto Pepe Verde.

The seafood dishes are prepared on grill, mainly with olive oil, garlic, lemon or white wine.

Worth to mention our desserts as well like Tiramisu, we made it with Savioardi ladyfingers.

Almost all of the meals prepared freshly, a’la minute, so the waiting time min. 20 minutes.
We’ll gonna prepair only one check by each table, pay separetely option is not available.
The prices are not include service charge.

Thank you for your understanding !

HETA 2000 PLUSZ KFT.