Étlap - Secondi
Secondi
Főételek - Main Courses

Csirke - Chicken

-
Petto di Pollo ai Ferri 2 800 Ft / 3 400 Ft
(csirkemell roston, fűszerek) (grilled chicken breast, herbs)
-
Petto di Pollo in Crema Verde 3 600 Ft / 4 100 Ft
(csirkemell tejszínes, parmezános, bazsalikom pesto mártásban) (chicken breast in creamy basil pesto and parmesan sauce)
-
Petto di Pollo in salsa Aurora 3 600 Ft / 4 100Ft
(zsályás csirkemell paradicsomos tejszínes mártásban) (sage chicken breast in tomato and cream sauce)
-
Calzone di Petto di Pollo con Formaggio - --- Ft / 4 100 Ft
(csirkemell rántva,mozzarella sajttal és aszalt paradicsommal töltve) (breaded chicken breast filled with mozzarella & sundried tomato)
-
Petto di Pollo in salsa Funghi 3 600 Ft / 4 100 Ft
(csirkemell tejszínes vargánya és champion gomba mártásban)
Pulyka - Turkey

-
Tacchino ai Ferri 4 000 Ft / 3 600 Ft
(pulykamell roston sütve) (grilled turkey breast)
-
Tacchino alla Limone e Menta 3 200 Ft / 3 900 Ft
(pulykamell citromos-mentás mártásban) (turkeybreast in lemon-mint sauce)
-
Tacchino alla Contadina 3 500 Ft / 4 300 Ft
(pulykamell fehérboros-fokhagymás gomba mártásban, mozzarellával) (turkeybreast in white wine & garlic mushroom sauce, with mozzarella) (salsa di vino bianco e aglio con funghi e mozzarella)
Karaj - Pork chop

-
Cotoletta alla Milanese 2 800 Ft / 3 400 Ft
(karaj rántva, vajasan) (breaded pork chop with butter)
-
Braciola Aceto Balsamico 2 800 Ft / 3 400 Ft
(karaj balzsamecetes mártásban) (prok chop, balsamic vinegar)
-
Braciola alla Pizzaiola 3 200 Ft / 3 900 Ft
(karaj, paradicsom mártás, kapribogyó, oliva, oregánó) (pork chop, tomato, capers, olive, oregano)
Bélszín - Filet mignon

-
Filetto ai Ferri 6 800 Ft
(bélszín roston sütve ) (grilled filet mignon)
-
Filetto al Pepe Verde 7 500 Ft
(bélszín tejszínes mustáros szósszal, brandy-vel & zöldborssal) (filet mignon with creamy mustard, green peppercorn & brandy sauce)
-
Tagliata con erbette e patate ai ferri 8 100 Ft
(bélszín roston sült vegyes zöldségekkel, apritott zellerszárral, roston burgonyával és jégsalátával) (filet mignon with grilled mix vegetables, chopped celery sticks, grilled potato & iceberg lettuce)
Az Örök Klasszikusok - Forever classic’s

-
Scaloppine di manzo al Marsala 5 800 Ft
(marha hátszín vörösbor mártásban) (beef sirloin, in red wine sauce)
-
Saltimbocca alla Romana 6 100 Ft
(marha hátszín, fehérbor, zsálya, paradicsomszósz, kapribogyó, pármai sonka) (beef sirloin, white wine, sage, tomato sauce, capers, parma ham)
-
Spiedini con Verdure e Carne Mista 7 300 Ft
(vegyes húsok és zöldségek nyárson grillezve, roston sült burgonyával jégsaláta ágyon) (grilled mixed meats and vegetables on skewer,with grilled potato on bed of iceberg lettuce)
-
Costata alla Fiorentina 8 300 Ft
(Firenzei rostélyos, kb 50 dkg) (Steak a’la Florence, about 50 dkg)
-
Cosciotto d’ Agnello in Salsa Rosa 7 500 Ft
(kemencében sült báránycomb, rozmaringos-paradicsom mártásban, roston sült burgonyával) (leg of lamb roasted in the oven, in rosemary-tomato sauce with grilled potato)
